Kohuväite: Sandra Bullock osallinen Scarlett Johanssonin avioeroon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Scarlett Johansson valittiin taannoin GQ-lehdessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja 33-vuotias Ryan Reynolds puolestaan People-lehden äänestyksessä Maailman seksikkäimmäksi mieheksi 2010. Unelmaparin yllättävästä avioerosta ilmoitettiin viime viikolla.

Lähde paljasti muutama päivä sitten People-lehdelle Scarlettin olleen suhteessa se, joka eroa varsinaisesti halusi. Nyt mukaan eromyllyyn on astunut myös näyttelijä Sandra Bullock. Bullockilla ja Reynoldsilla povataan nimittäin olevan teerenpeliä, mikä ei toisaalta ole sula mahdottomuus. Star!-julkaisun mukaan Reynolds näyttelee Bullockin kanssa elokuvassa Proposal ja he ovat erittäin läheisiä toisilleen. Kyseinen kohu-uutinen on kuitenkin tällä hetkellä kiistetty Bullockin edustajan toimesta.

Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds vakuuttelivat erostaan huolimatta pysyvänsä kuitenkin hyvissä väleissä ja myös rakkauden kerrottiin olevan vielä mukana kuvioissa. Lähde kertoi taannoin People-lehdelle Johanssonin ja Reynoldsin viettäneen mukavan lounashetken New Yorkin Blue Ribbon –ravintolassa. Molemmat olivat naureskelleet ja hymyilleet koko ajan, joten välit ovat todellakin säilyneet hyvinä. Lähteen mukaan Johansson ei kuitenkaan ole ottamassa Reynoldsia takaisin, vaikka tätä yhä rakastaakin