Elisabetta Canalis näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin pääasiassa George Clooneyn tyttöystävänä tunnettu italialainen näyttelijäkaunotar Elisabetta Canalis kuvattiin joulukuussa rantatunnelmissa bikineissä Puerto Vallartassa sijaitsevan Clooneyn huvilan liepeillä. Sittemmin upea neitokainen on ollut useasti viihdelehtien otsikoissa.

Kaunotar on poseerannut viime aikoina ainakin FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa. Taannoin Havaijilla Clooneyn kanssa lomaillut Elisabetta on nyt suunnannut viettämään jouluaan Meksikoon yhdessä vanhempiensa ja miehensä kanssa. Elisabettan loma-asuna toimivat ainakin tuoreiden kuvien perusteella bikinit.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavalla Total Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa.