Hollywood-tähti uhattiin tappaa – kuvaukset keskeytetty Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittinäyttelijä Ewan McGregor on tullut tutuksi muiden muassa Star Wars -elokuvien tähtenä. Taannoin hän paljasti sairastuneensa ihosyöpään, joka saatiin kuitenkin hoidettua. Ewan kuvaa parhaillaan seuraavaa elokuvaansa Thaimaan Phang-nassa, mutta nyt kuvaukset on jouduttu keskeyttämään.

Ewan McGregor sai tsunamiin liittyviin tositapahtumiin perustuvan The Impossible -elokuvan kuvauksissa järkyttävän tappouhkauksen, jonka johdosta tuotantotiimi päätti keskeyttää kuvaukset varmuuden vuoksi. Tappouhkauksen tekijä oli elokuvassa käytetty avustaja, joka yllätettiin kirjoittamassa tappouhkausta supertähden yksityisessä asuntovaunussa.

Uhkauksessa kuvailtiin hyvin tarkkaan kuinka mies tulisi vääntämään veistä samalla kun hän katsoisi uhriaan silmiin. Parhaillaan tuotantotiimi pohtii toimenpiteitä, sillä runon muotoon kirjoitettua tappouhkausta ei heidän mielestään riitä Thaimaassa rikosilmoitukseen. Tiimi ei luota siihen, että paikallinen poliisi kykenisi tekemään asialle jotain, The Sun uutisoi.

Ewan McGregor on naimisissa ranskalaisen tuottaja-suunnittelija Eve Mavrakisin kanssa. Pariskunnalla on kolme tytärtä, seitsemänvuotias Esther Rose ja kolmevuotias Clara Mathilde sekä Mongoliasta vuonna 2006 adoptoitu viisivuotias Jamiyan. Gregor on nähty valkokankaalla myös Enkeleitä ja Demoneita -elokuvassa.