Kim Kardashian peppu kaventuneena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muhkeilla muodoillaan ja alastonkuvillaan alunperin julkisuuteen noussut Kim Kardashian on lähes päivittäin otsikoissa vaihtuvien seurustelukumppaniensa takia. Myös siskot ovat päässeet mukaan julkkismaailmaan.

Kim Kardashianin ulkomuoto on kerännyt runsaasti huomiota, sillä hän on alkanut laihduttamaan suuren elämäntapamuutoksen avulla. Vastikään Afrikasta kotiutunut televisiotähti nähtiin nimittäin poistumassa kuntosalilta Los Angelesissa. Kardashian vahvisti taannoin MTV News –julkaisulle hoikistuneensa. People-lehti kertoi eilen Kim Kardashianin uudesta miesystävästä, joka on New Jersey Nets –pelaaja Kris Humbries.

– Kimillä on ollut peliä jo jonkin aikaa New Jersey Nets –pelaaja Kris Humbriesin kanssa. He ottavat kaiken hitaasti, mutta heillä on hauskaa yhdessä. He ovat myös suudelleet. Kim on kuitenkin edelleen sinkku ja se status ei muutu hetkessä. He ovat vain varovaisia, lähde kertoi People-lehdelle.