Maailman seksikkäimmät säätytöt listattiin: kaksostytöt, topless-malli, povipommi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia televisiokanavia, joiden uutislähetyksissä nähdään toinen toistaan hehkeämpiä kaunottaria. Hekin jäävät kuitenkin usein toiseksi verrattuna säätyttöihin, joista jotkut ovat nousseet myös kansainvälisesti tunnetuksi.

Nyt amerikkalainen verkkojulkaisu on listannut kuvien kanssa maailman seksikkäimmät säätytöt, joista se on nyt järjestänyt äänestyksen. Näistä kaunottarista erityisesti newyorkilainen Jill Nicolini on ollut otsikoissa aiemminkin muiden muassa bikinikuviensa merkeissä.

Yhdysvaltojen ulkopuolisista maista mukana ovat muiden muassa itävaltalaisen televisiokanavan säätyttö, joka on poseerannut julkisella urallaan myös yläosattomissa. Listalla ovat myös italialaisella televisiokanavalla säästä kertovat kuvankauniit kaksostytöt ja ranskalainen kaunotar Cali Morales. Meksikossa säästä kertoo puolestaan 21-vuotias povipommi.