Miley Cyrusin uudet paljastuskuvat hämmentävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva teinitähti Miley Cyrus oli joulukuun alussa jälleen nakukuvakohun keskiössä, kun verkkoon päätyi Mileyn itse ottama alastonkuva, jossa hän poseerasi hotellihuoneensa kylpyhuoneen ovella avonaista kauluspaitaa lukuunottamatta alastomana.

Joulukuun kohut eivät kuitenkaan päättyneet vielä siihen, sillä vain parin viikon kuluttua verkkoon päätyi kotivideo, jossa 18-vuotias Miley Cyrus poltti vesipiippua ja nauroi hervottomasti. Teinitähti ei itse suostunut kommentoimaan videota lainkaan.

Nyt julkisuuteen on päätynyt uusia kuvia, joissa teinitähti nähdään keikkansa backstagella muiden muassa esittelemässä vatsaansa. Eniten hämmennystä on kuitenkin aiheuttanut kuva, jossa Mileyn avustaja nähdään nuolemassa nuoren tähden rintaa.

Miley on aiemminkin kuohuttanut poseeraamalla nakuna. Mitään uutta nakuilu ei tosin olisi, sillä Miley nähtiin jo 15-vuotiaana paljastuskuvissa Vanity Fair -lehden kannessa ja sisäsivuilla.