Näitä bikinikuvia kuolattiin vuonna 2010

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Suomessakin vietettävän jouluaaton jläkeen kuluvaa vuotta 2010 on jäljellä enää reilu viikko. Monet supertähdistä viettävät joululomaansa parhaillaan etelän auringossa, joten paparazzit ovat töissä vuoden jokaisena päivänä.

Vaikka näitä julkkiskaunottaria nähdään vielä ensi viikollakin tuoreissa bikinikuvissa, on jo nyt julkaistu listaus kuluneen vuoden näyttävimmistä bikinikuvista. Kattavassa kuvagalleriassa on mukana yhteensä 34 kuluneen vuoden aikana ihastuttanutta julkkistähtien bikinikuvaa.

Listan ovat saaneet kunnian aloittaa Kate Beckinsale, Megan Fox ja Kim Kardashian. Mukana listalla ovat heidän lisäkseen myös muiden muassa Holly Madison, Jordana Brewster, Heidi Montag, Elisabetta Canalis ja Nicole ”Coco” Austin.