Cameron Diaz näyttävissä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Cameron Diaz oli kesän aikana otsikoissa erityisesti Playboy-lehdelle antamansa harvinaisen avoimen haastattelun merkeissä. Cameron tunnetaan myös siitä, että hän välttelee yksityiselämäänsä tehokkaasti julkisuudelta.

Pari kuukautta sitten Hollywoodissa uutisoitiin, että Cameronin seitsemän kuukautta kestänyt suhde baseball-pelaaja Alex ”A-Rod” Rodriguezin kanssa olisi päättynyt. Lehtitietojen mukaan eropäätös oli Alexin, joka ikuistettiin tuolloin useampienkin muiden naisten kanssa.

Sittemmin ero on joko peruttu tai osoittautunut uutisankaksi. Cameron Diaz ja Alex kuvattiin nimittäin jo muutama päivä sitten lomailemassa yhdessä Meksikossa. Nyt Cameron on kuvattu nauttimassa vauhdikkaista vesileikeistä samaisessa asussa. Paparazzit saivat ikuistettua kaunottaren melomassa surffilaudan päällä bikineissä.