Joulukortti sai seksikkäimmän poptähden kyyneliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Cheryl Cole tuli alunperin tunnetuksi Girls Aloud -yhtyeen riveistä, mutta on sittemmin saanut hienosti jalansijaa sekä sooloartistina että televisiotähtenä. Viime viikolla hän yllätti monet ilmoittamalla että on edelleen sinkku. Hänen on nimittäin huhuttu seurustelleen jo pidempään tanssija Derek Houghin kanssa.

Cheryl Cole erosi kuluvan vuoden helmikuussa aviomiehestään Ashley Colesta miehen jäätyä kiinni pettämisestä. Sittemmin molemmat on nähty uusien rakkaiden kainalossa. Ilmeisesti ainakin Cherylin tunteet ex-miestään kohtaan ovat edelleen pinnassa, sillä hänen kerrotaan purskahtaneen itkuun saatuaan Ashleyltä joulukortin. Brittifutari toivotti kortissa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, ja toivotukset saivat Cherylin kyyneliin.

Asian The Sun -lehdelle paljastaneen lähteen mukaan kaunotar ei odottanut saavansa lainkaan joulukorttia ex-mieheltään. Joulukortin kerrottiin tuoneen poptähden mieleen nostalgisia muistoja yhdessä vietetyistä jouluista. Cheryl viettää joulunsa erossa huhutusta poikaystävästään Derek Houghista, joka lähetti kaunottarelle kuitenkin joululahjaksi timanttiset korvakorut.