Claire Chazal palvoi aurinkoa rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluna monet supertähdet ovat vaihtaneet vapaalle ja suunnanneet etelän aurinkoon nauttimaan hyvin ansaituista lomapäivistä. Samalla myös tunnetut toimittajat ovat saaneet hetken hengähdystauon.

Nyt ranskalainen toimittaja-kirjailija Claire Chazal on ikuistettu palvomassa aurinkoa rannalla Miamissa. Neitokainen ilmeisesti oletti voivansa nauttia olostaan Floridassa tuntemattomana, sillä hän uskaltautui ottamaan aurinkoa rinnat paljaana. Paparazzi kuitenkin ikuisti tilanteen nopeasti.

Ranskalainen Claire Chazal on toimittaja ja kirjailija, joka toimii myös uutislähetyksen ohjaajana suositulla TF1-televisiokanavalla. Ranskalaisissa televisioruuduissa Chazal nähdään iltaisin kahdeksan uutislähetyksessä. Lisäksi kaunotar juontaa homoseksuaaleille suunnatulla PinkTV-kanavalla.