Conan O’Brien mokasi – joutui pyytämään anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisioisäntä Conan O’Brien on ollut Suomessakin viime aikoina runsaasti otsikoissa, sillä hänen uutta ohjelmaansa ei esitetä meillä lainkaan. Conanin ja ohjelman puolesta järjestettiin äskettäin Helsingissä jopa mielenosoitus, joka noteerattiin aina Yhdysvalloissa saakka.

Keskiviikkona Conan-ohjelmassa esitettiin video, jossa pilailtiin ”ei niin fiksuna” tunnetun poliitikko Sarah Palinin kustannuksella. Videossa Palin nimittäin metsästi Petteri Punakuonoa. Myöhemmin Conan joutuikin pyytämään anteeksi sen esittämistä. Syy anteeksipyyntöön oli kuitenkin poikkeuksellinen.

Conan O’Brien pahoitteli nimittäin sitä, että kollega Jimmy Kimmel oli esittänyt samanlaisen videon ohjelmassaan vain pari viikkoa aiemmin. Anteeksipyyntö ei siis ollut suinkaan osoitettu Palinille, vaan nimenomaan Kimmelille. Conan totesi, että hän ja hänen tiiminsä eivät olleet tietoisia aikaisemmasta videosta. Siitä huolimatta hän onnistui repimään huumoria myös tästä tahattomasta mokasta.