Emma Stonen seksikohtaus sai yllättävän käänteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja taannoin hänet nähtiin myös Zombieland-elokuvan pääosassa. Viihdelehti Stara tapasi tuolloin neitokaisen Espanjassa. Katso haastattelu tästä.

Emma Stone nähtiin äskettäin Easy A -elokuvan tähtenä. Äskettäin neitokainen muutti tyyliään radikaalisti uutta Spider-Man -elokuvaansa varten, sillä punatukkaisena maailmalla tunettu tähti on yllättäen muuttunut blondiksi. Nyt Emma kertoi Jay Lenon haastattelussa elokuvassa nähtävästä seksikohtauksesta ja sen tekemisestä.

– Elokuvassa on seksikohtaus, jossa näyttelemme harrastavamme seksiä ja hypimme toistemme päällä ylös ja alas. Sain yllättäen samaan aikaan aika rajun astmakohtauksen, Emma Stone paljasti Lenolle.

Taannoin Jay Leno esitti haastattelun yhteydessä Emma Stonen vanhan arkistovideon, jossa tämä esiintyy 15-vuotiaana laulukilpailussa. Emma ei ollut kovinkaan mielissään arkistovideon löytymisestä ja esittämisestä televisio-ohjelmassa. Hän suostui kuitenkin kertomaan, että kyseessä oli ote VH1-kanavan laulukilpailusta, jossa haettiin tähtiä Patridge Family -televisiosarjaan.