Geri Halliwell tiukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell teki bändiuransa jälkeen erittäin menestyksekästä soolouraa, mutta vetäytyi lopulta musiikkuralta jo vuosia sitten. Äskettäin hän kuitenkin vihjasi julkaisevansa uuden levyn jo ensi kesänä.

Nyt Geri Halliwell on kuitenkin suunnannut studion hämystä ulkoilmaan ja nauttimaan joululomasta aurinkoon. Paparazzit ovat nimittäin ikuistaneet popkaunottaren useammissakin näyttävissä bikiniasuissa, jotka tekivät oikeutta hänen muhkeille muodolleen.

Gerin ooloalbumi on tarkoitus toteuttaa Gerin oman levy-yhtiön kautta, koska kaunottarella ei ole voimassaolevia sopimuksia levy-yhtiöiden kanssa.

– Geri on nykyään koko ajan studiossa ja hän aikoo julkaista uuden soololevynsä ensi kesänä. Suunnitelmissa on ainakin yksi suuri tanssihitti ja hänellä on itseasiassa jo useampi kappale kasassa. Hänellä ei ole sopimuksia levy-yhtiöiden kanssa, mutta oman yhtiön kautta tuottaminen toisi rahat hänelle. Gerillä on myös eräs tyttöbändi-idea meneillään, mutta siitä ei ole vielä sen enempää kerrottavaa, lähde kertoi taannoin The Sun –lehdelle.