Gwyneth Paltrow: ”Brad Pittin kanssa oli outoa seurustella”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow’n uusin Country Strong -elokuva sisältää paljon taidonnäytteitä supertähden laulutaidoista ja kitaransoitosta. Paltrow on naimisissa Coldplay-yhtyeen laulajan Chris Martinin kanssa, mutta hän ei ole aikeissa tehdä yhteistyötä miehensä kanssa.

Gwyneth Paltrow on omien sanojensa mukaan onnellinen Martinin kanssa, mutta hänen aikaisemmat suhteet eivät ole olleet samanlaisia. Nainen kertoi E! Special -ohjelmassa suhteestaan Brad Pittiin ja Ben Affleckiin. Pittin kanssa hän seurusteli vuosina 1994 – 1997. Tämän jälkeen kuvioihin astui Ben Affleck ja kolmivuotinen suhde hänen kanssaan päättyi vuonna 2000. Vaikka hän oli rakastanut molempia, niin silti suhteet olivat olleet täysin epätodellisia. Naisen mukaan julkkissuhteet kyseisten miesten kanssa olivat hankalia kestää alituisen mediahuomion takia.

– Silloin julkisuus oli outoa. En minä halunnut kenenkään tietävän olotiloistani ja itkuistani. Jos olin masentunut tai kyynelsilmin jossain niin se oli minun asiani. Kaikessa on mukana häpeää ja se täyttää meidät pelolla ja myös heikentää meitä. Silloin oma minuus katoaa. Minulla on Martinin kanssa kaksi lasta ja olen kokenut synnyttämisestä johtuvan jälkimasennuksen. Martinin kanssa olen oppinut kuitenkin kohtaamaan pelkoni, Gwyneth Paltrow kertoi E! Special –ohjelmassa.