Näin Macaulay Culkin on varttunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista tutuksi tullut Macaulay Culkin on nykyisin jo kolmekympinen mies, jonka näyttelijäura on aikuistumisen myötä hiipunut muutamia yksittäisiä rooleja lukuunottamatta.

Mila Kunisin kanssa seurustellut entinen lapsitähti joutui muutama vuosi sitten pakenemaan sotaa Israelista, jossa pariskunta oli lomailemasa. Tuolloin Kunis ei ollut tyytyväinen poikaystävänsä päätökseen paeta pommi-iskuja. Nyt TMZ-julkaisu on tehnyt Macaulaystä kuvaesityksen, jossa hänen varttumisensa lapsitähdestä mieheksi on esitetty hyvin havainnollisesti.

Muutama vuosi sitten Macaulay Culkin nähtiin myös riisumassa valkokankaalla yhdessä mallikaunotar Eliza Dushkun kanssa. He näyttelivät pariskuntaa, joka kävi kävi seksiterapeutilla ratkaistakseen makuuhuone-ongelmansa ja lääkäri ehdotti ratkaisuksi ryhmäseksiä.