Scarlett Johanssonin avioerossa yllätyskäänne – mies hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Scarlett Johansson valittiin taannoin Maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja 33-vuotias Ryan Reynolds Maailman seksikkäimmäksi mieheksi 2010. Unelmaparin yllättävästä avioerosta ilmoitettiin pari viikkoa sitten.

Sittemmin pari on bongattu esimerkiksi yhteiseltä illalliselta, mutta tuoreimpien tietojen mukaan kulissien takana tapahtuu silti edelleen. Access Hollywood on nimittäin nyt paljastanut, että myös Ryan on jättänyt oman avioerohakemuksensa toissapäivänä 23. joulukuuta. Nyt molemmat ovat siis hakeneet avioeroa. Ryanin hakemuksessa viralliseksi eropäiväksi nimetään 14. joulukuuta.

Lähde paljasti viime viikolla People-lehdelle Scarlettin olleen suhteessa se, joka eroa varsinaisesti halusi. Erityylinen elämä ajoi pariskunnan erilleen toisistaan, eikä suhdetta pystynyt enää korjaamaan alkuajan huuman tasolle. Myös puolisoiden ikäeron kerrottiin vaikuttaneen asiaan.

– Välimatkat ja molempien urat olivat muiden muassa syynä erolle. Kolmatta osapuolta asiaan ei liity ja kaikesta on sovittu rauhassa. Ryan oli kaiken lisäksi huomannut, että häntä noin kymmenen vuotta nuorempi Scarlett haluaa elämältä eri asioita kuin hän itse, lähde kertoi People-lehdelle.