Vuosikymmenen puhutuimmat julkkikset listattu – yksi täysin ylivoimainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden loppuessa on aika julkaista monenlaisia listauksia viihde- ja julkkismaailmasta. Nyt vuorossa on listaus eniten puhutuimmista tähdistä viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana. Britanniassa tehdyssä tutkimuksessa huomioitiin sikäläisten paperilehtien artikkelit ja niissä esiintyneet tähdet vuosilta 2000 – 2010.

Kantar Median laatiman listan ykkösenä vuosikymmenen ylivoimaisesti puhutuimpana supertähtenä komeili Madonna, josta oli arkistoissa huimat 46.017 mainintaa. Toiseksi puhutuin tähti oli tuoreempi tulokas, sillä Simon Cowell mainittiin 29.888 kertaa. Brittipoppari Robbie Williams mainittiin kolmanneksi eniten, 28.563 kertaa.

Kymmenen seuraavaksi puhutuinta julkkistähteä olivat järjestyksessä Kate Moss, Britney Spears, Victoria Beckham, David Beckham, Michael Jackson, Paul McCartney ja Kylie Minogue. Hienoinen yllätys oli kuitenkin se, että parin viime vuoden ajan mediaa dominoinut poptähti Lady Gaga ei mahtunut lainkaan listalle. Vuoden 2010 ylivoimainen ykkönen oli Simon Cowell, joka sijoittui kokonaislistalla toiseksi.