Wesley Snipes vietti joulun vankilassa – tässä ankea ruokalista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Wesley Snipes on ollut viime vuosina pahoissa ongelmissa verottajan kanssa. Hänet tuomittiin vastikään kolmeksi vuodeksi vankilaan veropetoksesta. Joulukuussa hänet suljettiin kaltereiden taakse.

Paikkana tuomion suorittamiselle on Pennsylvanian vankila, jossa näyttelijä vietti luonnollisesti myös joulunsa. TMZ-julkaisu kertoo, että jouluaattona kaltereiden takana Snipes sai jouluruoaksi kanaa, perunamuusia ja kastiketta. Tänään joulupäivänä tarjolla on kanaa ja perunamuusia – sekä lisäksi juustokastiketta, valkoista leipää ja piirakoita.

Snipesin ongelmat saivat alkunsa, kun supertähti ei maksanut miljoonien dollarien verojaan vuosina 1999 – 2001. Asiassa annettiin tuomio jo vuonna 2008, mutta näyttelijä valitti siitä. Taannoin floridalainen tuomioistuin kuitenkin kumosi 47-vuotiaan valituksen ja katsoi hänen syyllistyneen veropetokseen. Verot olivat jääneet maksamatta yhteensä peräti 38 miljoonan dollarin tuloista.