Yvonne Strahovski enkelinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosarjoissa nähdään nykyisin tasa-arvon nimissä aikaisempaa enemmän myös kovaotteisia naisia, jotka toimivat joskus jopa lain molemmilla puolilla. Taannnoin amerikkalainen COED Magazine listasi tämän hetken seksikkäimmät naispuoliset televisiokovikset.

Listan ykköseksi rankattiin tuolloin Chuck-sarjan Sarah Walker, jota näyttelee vaalea kaunotar Yvonne Strahovski. Hänen sarjansa uusi tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa tammikuussa. Nyt Yvonne on kiinnitetty poseeraamaan eläinsuojelujärjestö PETA:n mainoskampanjaan. Kampanjakuvassa hänet nähdään enkelinä, jolla on mustavalkoinen koira sylissään.

Yvonne Strahovski PETA

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat