74-vuotias mummo sekosi – pahoinpiteli kaksi poliisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsinaisia rikosasioita käsitellään harvoin viihdejulkaisuissa, elleivät ne liity tavalla tai toisella viihdemaailmasta tuttuihin kasvoihin tai yrityksiin. Nyt myös hieman toisenlainen tarina on päätynyt viihdelehtiin ympäri maailmaa.

Tavanomaista absurdimpi tositarina kertoo 74-vuotiaasta mummosta, joka joutui aiemmin tällä viikolla tekemisiin poliisin kanssa Luoteis-Floridassa. Esimerkiksi Jalopnik-julkaisu uutisoi Elizabeth Millonig -nimisestä naisesta, joka jäi poliisin haaviin ajettuaan ylinopeutta. Hänellä oli julkaisun mukaan vauhtia 40 mailia tunnissa 30 mailin rajoitusalueella.

Kiinni jäätyään mummo ei ottanut tilannetta kovin rauhallisesti, sillä yritti ensin karkuun hänet pysäyttäneeltä moottoripyöräpoliisilta. Toisen partion tultua apuun mummo sai raivokohtauksen ja ryhtyi ”puukottamaan” toista poliiseista autonsa avaimella. Se ei kuitenkaan vielä riittänyt, vaan hän pääsi yllättämään lisäksi toisen konstaapelin potkaisemalla tätä jalkoväliin. Lopulta mummo saatiin käsirautoihin ja pidätysselliin rauhoittumaan.