BB-Nikon Facebook-lupaus pieleen: ”Ei taida Saarinen nähdä huomista aamua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa parillakin eri tuotantokaudella asustanut Niko Saarinen nähtiin pikavisiitillä realityohjelmassa myös tämän vuoden tuotantokaudella. Hänet passitettiin kuitenkin kotiin jo muutaman päivän kuluttua.

Nykyisin Niko Saarinen juontaa televisiossa chat-ohjelmia, ja mies nähtiin myös tänä jouluna näissä merkeissä kotikatsomoissa. Tänään Nikolla on kuitenkin hyvin ansaittu vapaapäivä, jonka hän aikoo viettää nestemäisissä merkeissä.

BB-Niko lupasi nimittäin Facebook-profiilissaan ostaa ja juoda niin monta siideriä kuin hän saa tykkää-klikkauksia. Tunnissa klikkauksia oli tullut jo kaksisataa, joten miehen oli pakko heittää pyyhe kehään ja todeta, että tuolla tuloksella hän ei näkisi huomista aamua. Joka tapauksessa Niko lienee tänään vauhdissa Helsingin yössä.

– Ei taida Saarinen nähdä huomista aamua :O, Niko itse kommentoi tulosta.