Beckhamit saivat tarpeekseen Los Angelesista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham ja hänen vaimonsa Victoria Beckham ovat asuneet lastensa kanssa jo vuosien ajan Los Angelesissa, jonka L.A. Galaxy -joukkueeseen David sai taannoin viiden vuoden rahakkaan sopimuksen. Davidin saama suosio ei ole kuitenkaan vastannut odotuksia.

Taannoin pariskunta suunnitteli muuttavansa Italian Milanoon, jossa David oli pelaamassa kolmen kuukauden ajan. Sopimus Los Angelesiin ei kuitenkaan antanut mahdollisuutta jäädä Italiaan. Tuoreimpien tietojen mukaan pariskunta aikoo vaihtaa joka tapauksessa maisemaa, mutta vain Yhdysvaltojen toiselle rannikolle.

Now-lehden mukaan Beckhamit ovat nimittäin ostamassa hulppeaa ökyasuntoa New Yorkin Manhattanilta. Siellä aikoo lehden mukaan jatkossa asustaa ainakin Victoria, joka on saanut tarpeekseen Los Angelesista ja haluaa saada jalansijaa muotisuunnittelijana New Yorkista käsin. Asunnot pariskunta omistaa edelleen myös Etelä-Ranskassa ja Lontoossa. David joutuu joukkueensa pelien takia viettämään jatkossakin jonkin verran aikaa Los Angelesissa.