Bret Favre halusi naiselta masturbointivideon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen urheilutoimittaja Jenn Sterger nousi taannoin hetkessä otsikoihin sen jälkeen, kun urheilulegenda Brett Favre jäi kiinni neitokaiselle lähettämistään rohkeista alastonkuvista ja seksiä tihkuvista tekstiviesteistä.

The Daily Line -urheiluohjelmaa toimittava Jenn Sterger vahvisti saaneensa Favrelta kuvien lisäksi myös ronskeja vastaajaviestejä. Televisiokaunotar käytti tilaisuutensa hyväksi ja rahasti poseeraamalla alastomana Maxim-miestenlehden sivuilla. Journalismia opiskellut kaunotar on sittemmin pitänyt itsensä otsioissa uusilla paljastuksilla.

Nyt toinen nainen, urheilujoukkue NY Jetsin palveluksessa oleva nainen on paljastanut Favren pyytäneen häneltä videota, jossa neitokainen masturboi videokameran edessä. Lisäksi hänkin oli saanut mieheltä muitakin ronskeja tekstiviestejä. Neitokaisen mukaan kyseinen viestienvaihto ajoittui vuoden 2008 loppuun.

Pian kohun julkitulon jälkeen hiphop-artisti P. Diddy kertoi arvostavansa ja ymmärtävänsä Favrea, vaikka tämä lähettikin kuvan sukupuolielimestään nuorelle naiselle. Favre on Combsin mukaan vain ihminen, ja vaikka hän on huipputason pelinrakentaja, myös hän sortuu virheisiin.