Heidi Montagin kauneusleikkaus karmeasti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän on kuitenkin ajautunut ongelmiin toisensa perään, sillä samalla lehtien mielenkiinto lopahti eikä muita töitä ole juuri löytynyt.

Heidi yritti pysytellä otsikoissa menemällä lukuisiin kauneusleikkauksiin, mutta pian hän oli kuolla leikkausten komplikaatioihin. Sittemmin hän on myöntänyt, että leikkaukset olivat virhe, sillä hän ei kykene esimerkiksi halaamaan tai juoksemaan ja ilmeetkin ovat kadonneet kasvoilta. Nyt hän on esitellyt Life & Style -lehdelle karmeasti pileen menneiden leikkausten tuloksia. Kauniiden kasvojen sijaan hänen otsaansa ja leukaansa ilmestyikin molempiin valtavat arvet.

Äskettäin Heidi ja hänen aviomiehensä joutuivat luopumaan henkivartijoistaan rahapulansa takia. Heidi joutuukin jatkossa pitämään itse huolen turvallisuudestaan, joten hän suuntasi itsepuolustuskurssille voidakseen kohdata mahdollisen ahdistelijan itse.

– Minulle ei ole enää varaa turvapalveluihin, joten harjoittelen itsepuolustusta. Olen käyttänyt miljoonia turvamiehiin viimeisen neljän vuoden aikana, koska minun piti maksaa kaikki kuluni itse. Se on hullua ja vaikeaa, mutta elämä ei ole aina oikeudenmukaista. Minulla ei ole enää varaa lähteä juhlimaan baareihin, koska tarvitsemani turvamiehet maksavat viidestä kymmeneentuhanteen dollariin illalta, Heidi Montag kertoi Radar Onlinelle.