84-vuotias Hugh Hefner kihlasi 24-vuotiaan Crystal Harrisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustajana ja johtajana tunnettu lehtimoguli Hugh Hefner tunnetaan siitä, että hänen kainalossaan viihtyvät toinen toistaan nuoremmat ja kauniimmat povipommit.

Playboy-mansionin maailmankuuluista orgioista julkisuuteen kantautuneiden tietojen mukaan maailman tunnetuimpaan miestenlehteen haluavat kaunottaret ovat valmiita monenlaisiin suorituksiin Playboy-papparaisen kanssa. Usein Hefnerillä onkin ollut samanaikaisesti useita tyttöystäviä, mutta nyt hänellä on uusi kuvankaunis kihlattu. Katso kuvat pariskunnasta tästä.

84-vuotias Hugh Hefner on nimittäin ilmoittanut kihlautuneensa jouluna 24-vuotiaan povipommi Crystal Harrisin kanssa. Hän kertoi kihlauksesta Twitter-blogissaan ja paljasti Crystalin purskahtaneen itkuun kosinnan kuullessaan. Myöhemmin Hefner vielä vahvisti, että hänen antamansa sormus oli nimenomaan kihlasormus. Tulossa on siis lehtimogulin kolmas avioliitto.