Pamela Anderson jättiveloissa – alastonkuvista pelastus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi Pamela Anderson teki äskettäin ennätyksen poseeraamalla jo 13. kerran Playboy-lehden kannessa. Hänestä tuli samalla useimmin kyseisen lehden kannessa poseerannut tähti.

Taannoin Pamela kiisti jyrkästi lehtiväitteet, joiden mukaan hän olisi suurissa veloissa. Andersonin mukaan kyse oli vain laskuvirheestä. Nyt TMZ-julkaisu on kuitenkin saanut haltuunsa asiakirjoja, joiden mukaan Andersonille olisi langetettu verottajalta 180.000 dollarin lisälasku. Viime vuonna veromätkyjä määrättiin maksettavaksi 493.144 dollaria.

Pamela ei ole siis vieläkään selvinnyt veloistaan, ja yksi keino varojen saamiseksi on nakukuvissa poseeraaminen. Baywach-televisiosarjasta aikoinaan supertähdeksi noussut näyttävä 43-vuotias malli tunnetaan muodoistaan, jotka tosin eivät ole aivan luonnolliset. Viime viikolla hän ilmoitti saaneensa leikkauksista tarpeekseen, vaan antaa luonnon tehdä tehtävänsä.

– En vastusta kauneusleikkauksia. Tähän mennessä tehtyjen leikkausten tulokset pysyvät ja se on hyvä niin, mutta en halua enää mitään muuta. En halua enää mennä pelottaviin operaatioihin ja tunkea lisää veitsiä itseeni. En välitä ikääntymisestä enkä tule koskaan olemaan klassinen kaunotar. Minussa on aina ollut Playboy-tyyliä, Pamela Anderson kertoi tuoreessa Playboy-lehden haastattelussa.