10 metriä pudonnut näyttelijä yllätti lääkärit – kävelee taas!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Broadwayllä esitettävän Spider-Man -näytelmän esitykset jouduttiin maanantaina keskeyttämään, kun eräässä esityksessä tapahtui vakava onnettomuus. Näyttelijä Christopher Tierney putosi kesken esityksen 10 metrin korkeudelta maahan ja loukkaantui vakavasti. Nyt hän on yllättänyt lääkärit.

50 miljoonaa maksanut Spider-Man: Turn Off the Dark on Broadwayn historian massiivisin ja kallein tuotanto, joten peruuntumiset ja viivytykset tulevat kalliiksi. Esityksiä jatkettiin muutama päivä sitten, kun tuotantotiimi oli ensin antanut uudet aikaisempaa kireämmät turvaohjeet. Nyt loukkaantunut näyttelijäkin voi jo huomattavasti paremmin.

Tierneyn isä Tim Tierney on nimittäin kertonut miehen kävelevän jälleen ja odottavan jo paluuta rooliinsa. Lääkärit pitävät näin nopeaa jalkeille nousemista suoranaisena ihmeenä. Kovin pian Tierney ei kuitenkaan lavalle nouse, sillä hänelle tehtiin loukkaantumisen jälkeen selkäleikkaus, josta toipuminen kestää kuukausia. Samassa näytelmässä on sattunut jo kolme muutakin loukkaantumista.