Terri Seymour upeassa bikinikuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytuomari Simon Cowellin entinen tyttöystävä Terri Seymour joutui taannoin American Idol -ohjelman studiolla Los Angelesissa vakavan hyökkäyksen kohteeksi. Simonin raivostunut fani hyökkäsi Terrin kimppuun ja kuristi häntä kaulasta. Nainen pidätettiin ja sai lähestymiskiellon.

Nyt Terri Seymour on ikuistettu viettämässä aurinkolomaa Meksikossa uuden miesystävänsä kanssa. Bikineissä ilta-auringosta nauttinut tumma kaunotar näytti kuvien perusteella olevan varsin tyytyväinen olotilaansa.

34-vuotias Terri Seymour ja 48-vuotias Simon Cowell ehtivät seurustella peräti kuuden vuoden ajan, vuodesta 2002 saakka. He tapasivat, kun Terri kutsui Simonin vieraaksi omaan televisio-ohjelmaansa. Brittilehti Daily Mirrorin mukaan eron syynä oli Terrin halu mennä naimisiin ja saada lapsia, mutta Simon ei halunnut perustaa vielä perhettä.