Tässä on todellinen äijäannos – sisältää 5,5 kiloa puhdasta rasvaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa viimeiset pari päivää – ja mahdollisesti yötäkin – ovat menneet pitkälti herkuttelun merkeissä, sillä joulupöydät ovat notkuneet toinen toistaan maittavimmista aterioista. Monilla onkin edessä uudenvuodenlupaus, jossa luvataan laihduttamista ja terveellisempiä elämäntapoja.

Nyt verkossa leviää kuitenkin ruokatempauksiin keskittyvän EpicMealTime-ryhmän video, jossa nähdään tällä kertaa todellinen laihduttajan painajainen. Joukko miehiä kantaa ensin selkä väärällään teurastettua lihaa kotiinsa, jossa niistä valmistetaan The Slaughterhouse -niminen äijäannos. Miesten laskujen mukaan annos sisältää huimat 5581 grammaa silkkaa rasvaa.

Katso video tästä tai artikkelin yltä. Video julkaistiin juuri ennen joulua ja se on saanut muutamassa päivässä jo yli puoli miljoonaa katselukertaa.