Aaron Carter suivaantui: ”Minun väitetään kuolleen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuolemalla pelotellaan monen tähden faneja näin joulun alla ja vuoden lopussa. Muiden muassa Charlie Sheen on verkossa leviävän villin ja ilmeisen perättömän huhun mukaan kuollut. Myös Nick Carterin pikkuveli Aaron Carterin väitetään nyt menehtyneen.

Amerikkalainen soolotähti Aaron Carter tuli aikoinaan tunnetuksi Backstreet Boys –yhtyeessä laulaneen isoveljensä myötä, mutta sittemmin hän teki menestyksekästä soolouraa. Nuori Aaron on keikkaillut myös suomalaisen Tiktak–yhtyeen kanssa, mutta viime aikoina nuoren miehen ura on ollut jäähyllä. Verkossa leviää parhaillaan pila hänen kuolemastaan, mikä sai tähden kimpaantumaan totaalisesti ja hän kiisti väitteet Twitterissä. Aaron tiedotti asiasta myös E! Online –julkaisulle.

– Tämä kuolemani tapahtui muka jo ennen joulua. Reagoin tilanteeseen aggressiivisesti, sillä tämä on fanejani kohtaan todella julmaa. Kerroin Twitterissäni faneilleni olevani elossa ja terveenä, joten he voivat unohtaa kyseisen suru-uutisen. Uskoisin tiedon menneen perille, Aaron Carter sanoi E! Online –julkaisulle.