James Bond -tähti pokasi varatun näyttelijäkaunottaren – tässä vahvistus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gayparship-julkaisun naislukijat äänestivät pari vuotta sitten kuka Hollywood-tähti kelpaisi heille deittikaveriksi. Listan ykköseksi sijoittui näyttelijä Keira Knightley, jota äänesti peräti 35 prosenttia vastanneista. Toiseksi sijoittui näyttelijä Kate Winslet ja kolmanneksi Rachel Weisz.

Näyttelijäkaunotar Rachel Weisz tunnetaan muiden muassa elokuvista Muumio ja Muumion paluu. Hän avioitui yhdeksän vuotta sitten elokuvaohjaaja Darren Aronofskyn kanssa ja he saivat neljä vuotta sitten pojan Henry Chance. Taannoin pariskunta erosi yllättäen, ja syyksi epäiltiin suhdetta James Bond -tähti Daniel Craigiin.

Nyt silloisen tiedot ovat vahvistuneet, sillä Rachel ja Daniel viettivät joulun yhdessä romanttisessa Somersetissä, Britanniassa. Julkkispari nähtiin kävelyllä käsi kädessä. Brittiläinen News of the World -lehti julkaisi pariskunnasta ensimmäisenä myös kuvamateriaalia.