Näin aikuiselta Daniel Radcliffe näyttää nyt

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuosittujen Harry Potter -elokuvien tähdet ovat nousseet kymmenen vuoden aikana todellisiksi supertähdiksi, joiden menestys näkyy luonnollisesti myös palkkapussissa. Daniel Radcliffe on elänyt Harry Potter -roolissaan jo vuosien ajan, ja elokuvilla on seurauksensa myös nuorukaisen taloudessa.

Harry Potter -saaga on nyt kuitenkin tullut tiensä päähän ja nuoret tähdet tarvitsevat uutta suuntaa uralleen. Päätähti Daniel Radcliffe hakee omaa identiteettiään The Woman In Black -elokuvassa. Nuori mies on nyt kuvattu valmistautumassa uuden elokuvansa kuvauksiin sotkuisessa hiustyylissä ja seksikkäässä sängessä.

Heat-lehti raportoi taannoin Radcliffen olevan tällä hetkellä Iso-Britannian rikkain alle 30-vuotias. Ykkössija lohkesi reilun 71 miljoonan dollarin turvin. Viimeinen kaksiosainen Potter-elokuva toi Radcliffelle lähes 39 miljoonaa dollaria. Kärkisijoille pääsevät niin ikään Potter-elokuvien Emma Watson 32 miljoonalla ja Rubert Grint noin 30 miljoonalla dollarilla.