Enrique Iglesiasin video pullollaan paljaita rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Enrique Iglesias löi muutama kuukausi sitten vetoa Espanjan puolesta jalkapallon MM-kisoissa. Hän lupasi vesihiihtää alastomana Miamissa, mikäli Espanja veisi maailmanmestaruuden. Näin kävikin ja Enrique lunasti vedon.

Nyt mies aiheuttaa kohua tuoreella videollaan. The Sun -lehden mukaan tähden uuden Euphoria-albumin seuraavan Tonight (I’ll Be Loving You) -singlen videolla nähdään alastomia mallikaunottaria. Katso kuvat videosta tästä. Vielä ei ole tietoa mitä mieltä tyttöystävä Anna Kournikova oli miehensä videosta.

35-vuotias latinotähti on seurustellut jo viiden vuoden ajan tennistähti Anna Kournikovan kanssa. Latinotähti saapuu Suomeen ensi keväänä, kun hän esiintyy Turun Turkuhallissa 6. huhtikuuta ja Helsingin Hartwall Areenalla 7. huhtikuuta.

Iglesiasin kesällä julkaistu Euphoria-albumi oli artistin yhdeksäs levy ja ensimmäinen kaksikielinen tuotanto. Cuando Me Enamoro -single ja kuubalaisartisti Pitbullin kanssa esitetty I Like It -single ovat jo nousseet listoille ympäri maailmaa. Miehen suosio ei rajoitu pelkästään musiikkimaailmaan, sillä hänet rankattiin kolmannelle sijalle Facebookin seksikkäin mies –kisassa. Voiton vei näyttelijä Vin Diesel ja kakkoseksi taisteli The Jersey Shore –realityohjelman Paul “Pauly D” DelVecchio.