Izabel Goulartista puhutaan vielä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Izabel Goulart lienee monille vielä uusi tuttavuus, mutta neitokainen on tekemässä parhaillaan kovaa nousua myös julkkismaailman tähdeksi. Muiden muassa Conan O’Brienin vieraana käynyt kaunotar on vieraillut näyttelijänä useissa televisiosarjoissa.

Hercules-lehden sivuilla yläosattomissa taannoin poseerannut Izabel Goulart nähdään nyt esittelemässä alusvaatteita näyttävissä mallikuvissa. Samassa kuvagalleriassa hänet nähdään keikistelemässä myös muotinäytösten catwalkeilla.

25-vuotias brasilialaissyntyinen Izabel Goulart huippumalli, joka tunnetaan parhaiten alusvaatemerkki Victoria’s Secretin ja Armani Exchangen mainoskasvona. Izabel koki kovia uransa ensimmäisessä muotinäytöksessä, kun hänen toppinsa petti kesken esityksen ja paljasti mallikaunottaren rinnat. Tapaus päätyi nopeasti brasilialaislehtiin. Goulart on nähty vierailemassa monissa televisiosarjoissa. Hän seurustelee nykyisin liikemies Marcelo Costan kanssa.