Kollegan lahja teinitähdelle – uusi vaatekerta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Usher on toiminut alusta saakka miljoonien teinityttöjen sydämet valloittaneen teinitähti Justin Bieberin taustalla ja tehnyt paljon hänen uransa eteen. Taannoin Usher osti 16-vuotta täyttäneelle popparille Range Rover -auton.

Tänä jouluna Usherin lahjapussi oli hieman kevyempi, sillä hän osti Justinille uuden vaatekerran. Silminnäkijät bongasivat supertähden lahjaostoksilla Andrew Bucklerin puodissa New Yorkissa. Asiasta uutisoineen ja kyseisestä vaatekerrasta myös kuvan julkaisseen The Sun -lehden mukaan esimerkiksi lajapaketin paita maksoi noin 70 dollaria.

Justin Bieber itse ilmoitti aiemmin toivovansa syntymäpäivälahjaksi ”pientä moottoripyörää”, koska hänellä oli jo edellä mainittu maasturi autonaan. Vielä ei ole tietoa toteuttiko Joulupukki supertähden lahjatoiveen.