Michelle Williams: ”En vieläkään ymmärrä miksi Heath Ledger kuoli”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas näyttelijä Heath Ledger menehtyi epäselvissä olosuhteissa 23. tammikuuta 2008. Hänen kuolinsyykseen ilmoitettiin myöhemmin lääkemyrkytys, koska hänen elimistöstään löytyi yhteensä kuutta voimakasta lääkeainetta, kuten mieliala- ja unilääkkeitä.

Heathin aikaisempi elämänkumppani ja hänen tyttärensä äiti, näyttelijä Michelle Williams, on nyt kommentoinut ensimmäistä kertaa rakkaan tähden poismenoa. Hän kertoi ettei vieläkään ymmärrä miksi Ledger kuoli.

– Olen löytänyt tarkoituksia silloisten tapahtumien ympärille, mutta en varsinaiselle kuolemalle. En vieläkään ymmärrä miksi se tapahtui. Silloin ei tuntunut lainkaan mahdottomalta, että hän olisi yhtäkkiä astellut ovesta tai ilmaantunut puskasta, Michelle Williams kertoi Nightline-ohjelmassa.

28-vuotiaana kuollut Heath Ledger tunnettiin parhaiten menestysroolistaan elokuvassa Brokeback Mountain, jonka pääosassa hänet nähtiin yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa. Hän sai elokuvasta myös Oscar-ehdokkuuden. Heath Ledger aloitti uransa 17-vuotiaana australialaisessa Sweat-televisiosarjassa. Kuollessaan hän oli kuvaamassa elokuvaa The Imaginarium Of Doctor Parnassus.