Jymy-yllätys: Natalie Portman odottaa lasta ja menee naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Natalie Portman nähdään parhaillaan ympäri maailmaa kohutun Black Swan -elokuvan tähtenä. Elokuvassa lesboroolissa nähtävä neitokainen on nyt noussut otsikoihin omien kohupaljastustensa merkeissä

Natalie Portman on nimittäin ilmoittanut yllättäen olevansa kihloissa ranskalaissyntyisen Benjamin Millepiedin kanssa ja odottavansa kaiken lisäksi perheenlisäystä yhdessä kihlattunsa kanssa. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen People-lehden mukaan pariskunta tapasi Black Swan -elokuvan kuvauksissa.

Portman nähdään ensi vuonna Your Highness -elokuvassa, jonka mainostrailerissa hän esiintyy puolialastomana kohtauksessa, jossa hän riisuu itsensä rannalla. Vaikka kaunottarella on yllään stringit ja rintaliivit, oli mainos silti liikaa ja kiellettiin Britanniassa liian seksuaalisen sisältönsä takia. Sittemmin traileri hyväksyttiin ikärajalla varustettuna, mutta myöhemmin peppu kuitenkin peitettiin digitaalisesti lisäämällä kaunottaren jalkaan peittävämmät bikinit.