Osbourne mokasi suorassa tv-lähetyksessä – pyysi julkisesti anteeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen matriarkka Sharon Osbourne on luonut miehensä varjosta oman näyttävän uran julkisuudessa. Viime aikoina hänet on nähty muiden muassa realityohjelmien tuomarina. Viime viikolla hän sivalsi julkisesti kollegaansa Cheryl Colea.

Nyt Sharon Osbourne on joutunut tukalaan tilanteeseen kuitenkin aivan muista syistä, mutta kuitenkin kärkeviin lausuntoihinsa liittyen. Hän tuli nimittäin viime maanantaina kiroilleeksi useaan kertaan brittiläisessä suorassa televisiolähetyksessä. Sharon nähtiin suositussa Lorraine-aamuohjelmassa tuuraamassa juontaja Lorraine Kellyä.

– Luulen että olen loukannut monia katsojia, koska minulle kerrottiin juuri että olen sanonut ruman sanan ainakin kahdesti. Pyydän anteeksi, minun ei olisi pitänyt sanoa sellaisia aamulla. Se ei ole sallittua enkä halua loukata ketään erityisesti jouluna, Sharon Osbourne kertoi.