Järkyttävä Spider-Man -onnettomuus tallentui videolle – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Broadwayllä esitettävän Spider-Man -näytelmän esitykset jouduttiin viikko sitten keskeyttämään, kun esityksessä tapahtui vakava onnettomuus. Näyttelijä Christopher Tierney putosi kesken esityksen 10 metrin korkeudelta maahan ja loukkaantui vakavasti.

Nyt Radar Online on saanut haltuunsa videotallenteen lähes kohtalokkaaksi osoittautuneesta putoamisesta. Eräs katsojista sattui kuvaamaan esitystä juuri turmahetkellä kännykkäkamerallaan.

50 miljoonaa maksanut Spider-Man: Turn Off the Dark on Broadwayn historian massiivisin ja kallein tuotanto, joten peruuntumiset ja viivytykset tulevat kalliiksi. Ennen Tierneyn putoamista näytelmässä oli tapahtunut jo kolme muuta onnettomuutta. Siksi esitykset keskeytettiin viime viikolla siksi aikaa kunnes tuotantotiimille tehtiin uudet tiukemmat turvamääräykset.

Vakavasti loukkaantuneen Tierneyn isä Tim Tierney kertoi poikansa kävelevän jälleen ja odottavan jo paluuta rooliinsa. Lääkärit pitävät näin nopeaa jalkeille nousemista suoranaisena ihmeenä. Kovin pian Tierney ei kuitenkaan lavalle nouse, sillä hänelle tehtiin loukkaantumisen jälkeen selkäleikkaus, josta toipuminen kestää kuukausia.