Zac Efron teki ”peteparkkoset”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti teinityttöjen parissa jättisuosioon nousseiden High School Musical -elokuvien miestähtenä tunnetuksi tullut Zac Efron on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa otsikoista. Pari viikkoa sitten hän ja pitkäaikainen tyttöystävä Vanessa Hudgens vahvistivat eronneensa.

Sinkkumiehenä nykyisin hurmaava Zac Efron on nyt yllättänyt uudella hiustyylillään. Hän teki nimittäin peteparkkoset leikkaamalla hiuksensa. Pete Parkkonen menetti kuontalonsa Kuorosota-ohjelman finaalilähetyksen tiimellyksessä, mutta Efronin hiustyyli liittyy hänen elokuvarooliinsa.

23-vuotias Zac on juuri saanut päätökseensä uuden The Lucky One -elokuvansa kuvaukset New Orleansissa. Nyt komistus on julkaissut kuvan uudesta tyylistään myös Twitter-mikroblogissaan. Kuvassa hänet nähdään poseeraamassa yhdessä faninsa kanssa.