Ashley Greenen rohkeat alastonkuvat suosituimpien joukossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurustelee The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, ja julkkispari on saatu ikuistettua jo muutaman kerran helliin yhteiskuviin.

Varsinaisen läpimurtonsa julkkistähdeksi Ashley teki kun hänen kotonaan ikuistamansa alastonkuvat päätyivät aikoinaan julkisuuteen. Sittemmin Greene on kuitenkin tehnyt myös varsinaisia alastonmallin töitä. Taannoin hän nimittäin poseerasi bodypaintia lukuunottamatta täysin alastomana upeissa mainoskuvissa. Nämä rohkeat otokset on nyt nostettu kuluneen vuoden kuumimpien kuvien kärkijoukkoon.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen LOL: Laughing Out Loud -elokuvarooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter. Syyskuun alussa Ashley käväisi Pariisissa, jossa hänet kuvattiin myös juhlimassa yhdessä 17-vuotiaan kollegansa Miley Cyrusin kanssa.