Audrina Patridgen muhkeimmat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Audrina Patridge on saanut viime aikoina silikonirinnoistaan runsaasti kritiikkiä, sillä niitä on luonnehdittu luonnottomiksi. Lisäksi Audrinan entinen kollega Spencer Pratt on julkisesti haukkunut rintoja halvoiksi ja huonoiksi.

Syksyllä Audrinan myönsi, että hänen rintansa ovat menneet pilalle, koska niissä olevat silikonipussit ovat lähteneet paikoiltaan. Audrina sai äskettäin runsaasti huomiota Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Nyt hänen vuoden parhaat 25 bikinikuvaansa on koottu yhteen.

25-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Tänä vuonna hän työstää pääasiassa omaa realitysarjaansa. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.