Homoliitossa elävästä Elton Johnista tuli isä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin julkihomoihin lukeutuva poptähti Elton John on asunut homoliitossa jo 18 vuoden ajan. Elton ja hänen miehensä David Furnish avioituivat vuonna 2005. Nyt he ovat saaneet esikoispoikansa, joka saapui maailmaan sijaiskohdun kautta.

Joulupäivänä syntyneen pojan nimeksi annettiin Zachary Jackson Levon Furnish-John. Onnellisesta perhetapahtumasta ensimmäisenä kertonen Us Weekly -lehden mukaan miehet ovat pakahtumaisillaan onnesta ja ylpeitä tullessaan lapsen vanhemmiksi. Lehti kertoo lapsen voivan hyvin. Lapsi syntyi Kaliforniassa, mutta tarkempia tietoja sijainnista tai äidistä ei annettu julkisuuteen. Viime vuonna pariskunta aikoi adoptoida HIV-lapsen Ukrainasta, mutta adoptio evättiin Eltonin korkean iän takia.

Elton John yllätti helmikuussa uskonnolliset piirit väittämällä Parade-lehden haastattelussa, että hänen mielestään Jeesuksen täytyi olla homo. Sittemmin Elton palasi otsikoihin muistelemalla päihdeongelmiaan. Supertähti on urallaan taistellut sekä alkoholismia että huumeongelmaa vastaa, eikä ole aina ollut voiton puolella. Hän nimittäin myönsi olleensa hyvin lähellä kuolemaa.

– Se oli hyvin lähellä. Tarkoitan, että minulla oli epilepsiakohtauksia ja muutuin siniseksi. Ihmiset löysivät minut lattialta ja nostivat sänkyyn. 40 minuutin kuluttua olin jo vetämässä uutta viivaa. Niin syvällä olin, Elton John kertoi Piers Morganin haastattelussa.