Hugh Jackman sai rajun iskun jalkoväliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion saaneiden X Men -elokuvien tähti Hugh Jackman loukkaantui taannoin Australiassa vieraillessaan Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa. Mies saapui haastateltavaksi vaijerilla lentäen, mutta stuntti meni pieleen ja Jackman törmäsi rajusti valolaitteisiin.

Nyt Hugh Jackman on telonut itsensä jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä – ja tälläkin kertaa australialaisen televisio-ohjelman kuvauksissa. Hän oli vieraana Channel 9 -kanavan The Ashes Test -ohjelmassa, jossa hän testasi krikettivälineitä. Lyöntivuorossa ollut supertähti sai syöttäjä Shane Warnen heittämän pallon pompun kautta jalkoväliinsä. Katso video alta.

Kyseinen Shane Warne on muuten sama mies, jonka takia näyttelijä Elisabet Hurley erosi äskettäin aviomiehestään vain huomatakseen, että miehellä oli muitakin naisia kierrätyksessä samaan aikaan.

Hugh Jackman kertoi taannoin olevansa innoissaan Aronofskyn valinnasta uuden elokuvansa ohjaajaksi. Jackman ja mestariohjaaja tekivät vuonna 2006 yhteistyötä elokuvassa Fountain. Näyttelijä luottaa Aronofskyn kädenjälkeen elokuvassa.

– Uskoisin että tämä on urallani parasta vuosiin. Tulossa on jotain tututusta poikkeavaa. Tämä ei ole mikään Kippari-Kalle -elokuva, vaan tummasävyinen Wolverine. Käsikirjoituksen on tehnyt Usual Suspects -elokuvan käsikirjoituksen laatinut Chris McQuarrie, joten se antaa hyvän vihjeen siitä, mitä on luvassa. Aronofsky tekee kaikesta fantastista, hän niin sanotusti saa lihan luiden päälle. Tämä elokuva tulee jäämään mieleen katsomisen jälkeen, Hugh Jackman kertoi Vulture-blogille.