Jennifer Love Hewittin pukeutuminen ihmetyttää

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Äskettäin lakkautetusta Aavekuiskaaja-televisiosarjastakin tuttu näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List – televisioelokuvassa. Tästä roolistaan hän on saanut nyt myös Golden Globe –ehdokkuuden.

Neitokainen nähdään nyt paparazzien ikuistamissa kuvissa. Elokuvatähti on totuttu näkemään kurvikkaana ja muodokkaana kaunottarena, mutta tällä kertaa hän ihmetytti ylisuuressa ruutupaidassa ja nörttilaseissa. 31-vuotias Love Hewitt nauroi itsekin ulkomuodolleen yhdessä kuvaajien kanssa. Beverly Hillsissä kuvattu kaunotar taittoi matkaansa bootseissa ja myös ilman meikkiä. Tähti oli liikkeellä äitinsä Patricia Mae Shippin kanssa.

Jennifer Love Hewitt aloitti uransa noin 20 vuotta sitten. Kyseessä oli tuolloin Kids Incorporated –televisiosarja. Vuonna 1997 ensi-illassa nähtiin Tiedän Mitä Teit Viime Kesänä ja näin neidon ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe kuuluvat neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.