Näissä hulvattomissa mainoksissa oli liikaa seksiä – katso lista kuvineen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainosmaailmassa mennään usein veitsenterällä haettaessa sitä seksikkyyden rajaa, joka voidaan katsoa vielä hyväksyttäväksi. Aika ajoin mennään myös rajan yli, jolloin mainoksia joudutaan hyllyttämään liian seksikkäin. Tuolloin mainoksen aiheuttama kohu tosin sataa usein mainostajan laariin.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut sivuilleen esimerkkejä liian seksikkäistä mainoksista, joista osa on hyllytetty liian seksikkäinä ja osa todennäköisesti vain parodioita oikeista mainoksista. Yhteistä niille on kuitenkin alastoman ihmisvartalon ja seksikkyyden hyväksikäyttäminen.

Tasa-arvon nimissä mukana on niin naisia kuin miehiäkin, ja hauskimmat oivallukset liittyvätkin miehisiin muotoihin ja toimintoihin.