Paris Hiltonin pikkusiskolla kuuma bikinikroppa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton ei ole perheen ainoa kaunotar, sillä hänen pikkusiskonsa Nicky Hilton on hänkin onnistunut tekemään uraa julkisuudessa. Isosiskonsa varjoon yleensä jäävä Nicky on tosin yleensä onnistunut välittelemään paparazzeja, sillä Paris on heille rahakkaampaa riistaa.

Pari viikkoa sitten ujo Nicky onnistui piilottelemaan paparazzeilta uima-altaalla, mutta nyt hänet on saatu ikuistettua esittelemässä upeaa bikinivartaloaan rannalla. Kuvien perusteella pikkusisko haastaa isosiskonsa mallimarkkinoilla koska tahansa.

Viime vuonna Nicky joutui rikoksen kohteeksi, kun hänen kotiinsa murtauduttiin. Varkaiden matkaan lähti muiden muassa kannettava tietokone sekä muuta arvoesineistöä. Saaliin arvoa ei kerrottu julkisuuteen. Samalla myös Nickyn kissat karkasivat varkaita.