Coco julkaisi rohkean joulukuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin on viime aikoina onnistunut nousemaan kerta toisensa jälkeen otsikoihin julkaisemalla rohkeita kuvia verkossa. Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tulleen uhkean kaunottaren kuvia on tosin lähes yhtä usein poistettu eri verkkopalveluista liian seksikkäinä.

Nyt Coco on ollut joulutunnelmissa, sillä hän on julkaissut verkossa lisää kuvamateriaalia. Kyseisessä otoksessa joulun tunnelmaa voi kuitenki aistia lähinnä taustalla nähtävästä joulukuusesta, sillä neitokainen itse poseeraa lähes alastomana. Intiimit paikat on kaikeksi onneksi peitetty tähdillä ja alushousuilla.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.