Rihannan rinnat paljastuivat lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Britannian X Factor -finaalilähetyksessä nähtiin kisan voittaneen Matt Cardlen ja Rihannan yhteinen esiintyminen. Esiintyminen aiheutti valtavan valitysvyöryn, sillä televisioyhtiö sai siitä noin neljätuhatta valitusta.

Toissapäivänä Rihanna suuntasi kotimaahansa Barbadokselle, jossa hänet ikuistettiin nauttimassa rantaelämästä Sandy Lane –uimarannalla. Rihannan miesystävä Matt Kemp ei ollut kuitenkaan rannalla Rihannan seurassa.

Nyt verkossa on julkaistu kuvamateriaalia myös siitä kun supertähti saapui lentäen Barbadokselle. Lentokentällä hän oli nimittäin pukeutunut ohueen mustaan paitaan, joka paljasti yllättäen laulajan rinnat salamavalojen välkkeessä, sillä hänellä ei ollut yllään lainkaan rintaliivejä. Rihanna on tosin ikuistettu vastaavissa asuissa useita kertoja aiemminkin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat