Supertähtien noloimmat photoshoppaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka näyttelijäkaunotar Natalie Portman nähtiin Your Highness -elokuvan trailerissa takapuoli paljaana. Ensin mainos kiellettiin, mutta sitten sallittiin ikärajalla ja digitaalisella kuvankäsittelyllä. Portmanin takapuoli nimittäin peitettiin ”bikineillä”.

Superjulkkisten kuvia käsitellään esimerkiksi muotilehtiin ja mainoskuviin lähes poikkeuksetta, mikä tuskin tulee kenellekään yllätyksenä. Sen sijaan paparazzikuvien muokkaaminen on hieman harvinaisempaa ja nolompaa. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on listannut kuvagalleriaan noloimpia tällaisia tuotoksia.

Mukana on esimerkiksi Brad Pitt kantamassa kahta täysin samannäköistä lasta, Paula-lehden kansikuva, tuntemattomaksi photoshopattu Ashlee Simpson, pienipäinen Jessica Alba, rajusti epämuodostunut Madonna sekä hiuspehkoon kadonnut Lady Gagan käsi.